Monday, April 18, 2016

PATHOGEEN GESTOORDE OUDERS HOUDEN DE RECHTBANK VOOR DE GEK,

De meeste ouders hebben geen tussenkomst van de rechter nodig om beslissingen te nemen die in het belang van de kinderen zijn. Echter, wanneer één ouder een andere agenda heeft, zoals:  "winnen", "betaald zetten" of een narcistische achtergrond zullen de ouders naar grote waarschijnlijkheid eindigen in de rechtszaal.
Dit is de reden waarom familie rechtbanken zijn uitgegroeid tot de “rustplaats” voor hoge conflict persoonlijkheden met inbegrip van personen met narcistische- en / of borderline gedrag. 
Ouders die vaste patronen van narcistisch- / borderline gedrag vertonen zijn zeer beledigend en veroorzaken ernstige psychische schade aan hun kinderen door hen de toegang tot de andere ouder te weigeren. Ze houden consequent rechters voor de gek bij het maken van de slechtst mogelijke beslissingen. 
Ouders met narcistische persoonlijkheidsstoornis of neigingen hiertoe zijn zeer bedreven in het manipuleren van de rechters en magistraten van de familie rechtbank en het versterken van verkeerde aannames door therapeuten en hulpverleners. 


Lees hier het volledige artikel:
https://drive.google.com/file/d/0ByvW6-8xaRiETnVvQ2JHSnFHWjQ/view?usp=sharing:

No comments:

Post a Comment